Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Little Mermaid: Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας με τη Halle Bailey στον ρόλο της Ariel

Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Oscar 2023, προβλήθηκε το trailer της ταινίας The Little Mermaid της Disney. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, παρουσιάζεται το τι θα πρέπει να περιμένετε από το φιλμ όπου πρωταγωνιστούν η Halle Bailey ως Ariel, Javier Bardem ως King Triton, Jonah Hauer-King ως Prince Eric, Jacob Tremblay ως Flounder, Awkwafina ως Scuttle, Daveed Diggs ως Sebastian και Melissa McCarthy που θα υποδυθεί την βασίλισσα της θάλασσας, Ursula.

"Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο ατίθαση, η Άριελ λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα και, ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον πρίγκιπα Έρικ", λέει η σύνοψη. "Ενώ οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθεί την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, την Ούρσουλα, η οποία της δίνει την ευκαιρία να ζήσει τη ζωή στη στεριά, αλλά τελικά θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της –και το στέμμα του πατέρα της".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*